Dilluns i assitim a un curset de cuina Japonesa. Durant dos dies tindrem moltes coses a pendre a partir de les 20:00h. S'apropa el nou any i s'han d'assolir alguns objectius a tota pressa.
Receptes noves i delicioses i no ho dic per dir. He provat el millor salmó de ma vida!
Són esdeveniments com aquests que fan plantejar-me si de debó no vull casar-me amb un cuiner...
"I com el Petit Chef, al introduir el primer boci a la boca una explossio de sabors i sentiments van asaltar-me de manera improvitzada. La pell cruixent convinada amb el sesam mentre les làmines de salmó es desfeien lentament com si es tractes d'un gelat. I la salsa teriyaki envoltava suaument les sensacions amb una dolçor que feia adictiu aquell trosset de cel. "
Receptes noves i delicioses i no ho dic per dir. He provat el millor salmó de ma vida!
Són esdeveniments com aquests que fan plantejar-me si de debó no vull casar-me amb un cuiner...
"I com el Petit Chef, al introduir el primer boci a la boca una explossio de sabors i sentiments van asaltar-me de manera improvitzada. La pell cruixent convinada amb el sesam mentre les làmines de salmó es desfeien lentament com si es tractes d'un gelat. I la salsa teriyaki envoltava suaument les sensacions amb una dolçor que feia adictiu aquell trosset de cel. "
Vull plorar.... en vull més!
No hay comentarios:
Publicar un comentario