jueves, noviembre 06, 2008

Pastisseria

Faig pastissos de xocolata, magdalenes de plàtan i tiramisú. Faig pastís de poma, coulands i estic aprenent a fer pastís de carbassa i de alvocat. Estic aprenent a enfarinar el món amb sucre glaç. A omplir les panxes de felicitat i celebrar cada dia una cosa nova. Serà la tardor que tan m'agrada, les castanyeres venent les paperines i moniatos. El fred hivern que s'acosta o el Nadal que ja treu el nas per la ciutat. Qui sap el pq porto dies cuinant i cuinant, omplint la cuina de pastissos, la feina d'esmorzars i la pica plena de trastos per rentar.

Així que ja sabeu, aquells que es sentin tristos, o amb ganes de compartir, encara tinc tiramisú a la nevera, que val a dir està força bo.

2 comentarios:

Patrícia dijo...

aquells que en vulguin s'hauran d'esperar al següent torn!

gràcies per endolçar-nos la vida (i fer-nos possar quilets! ets pitjor que una àvia!)

Anónimo dijo...

Com els fas els coulands?